Göllühüyük Körkocalar İlkokulu

Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak. Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak,

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Isınma: Klimalı
Yabancı Dil: Yok
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://golluhuyukkorkocalarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖLLÜHÜYÜK KÖRKOCALAR MH. TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - GÖLLÜHÜYÜK KÖRKOCALAR MH. TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Öğretmen, kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Türkoğlu ilçe merkezine 6 KM, Kahramanmaraş il merkezine 30 KM mesafededir.